Ana SayfaYaşam16 Eylül Ay Tutulmasının Etkileri

16 Eylül Ay Tutulmasının Etkileri

Yılın son Ay Tutulması 16 Eylül’de Balık burcunun 24. derecesinde meydana gelecek, Eylül ayı boyunca etkisi gözlemleyeceğiz. Dereceler astrolojide çok önemli. Eğer Balık burcuysanız ve 24. derece (Balık, İkizler, Başak, Yay) burçlarında bir gezegeniniz ya da köşe noktanız yoksa etkilenmezsiniz. Bu dereceye 5. derece yakın ( yani 19-30 derece) bir gezegen, köşe noktası varsa mutlaka önemli bir sonlanma yaşarsınız. Bu nedenle bir doğum haritasına sahip olmanız çok önemlidir.

16 Eylül 2016’da TC saatiyle 21.55 de başlayacak olan Ay Tutulması, Türkiye’den izlenebilecek, bu aynı zamanda Türkiye’nin etkileneceğinin de bir işareti.

Ay Tutulması-Kiron kavuşumu, Güneş ve Mars arasında oluşan T KARE Ay tutulmasının savaşı, öfkeyi, her türlü ulaşım kazalarının ( deniz yolu, demir yolu, hava yolu) tetiklenmesini sırf bu nedenle yaşamın sonlanmasını da anlatıyor. Dikkatli olanlarla, öfkesini kontrol altında tutabilenler ay tutulmasını avantaja çevirebilecekler. Mars Yay burcunda yol aldığı için eğitim, seyahat ve başka kültürlerle, medya alanında olup bitenler sinir bozucu bir etki yaratacak. Ruhsal alanda yükselmenin temel prensibi bu tutulma boyunca savaşa değil barışa odaklanmak, savaşmamak için ve barış için mücadele etmek, başka kültürleri ve başkalarını anlamaya çalışmak, ruhsal alanda derinleşmeye çalışmak olmalı. Tutulmayı avantaja çevirmenin tek yolu budur.

Balık burcunun 23.29 derecesinde yer alan MARKAB sabit yıldızı ( Mars, Merkür, Venüs karakterinde) birkaç iyicil, aynı zaman da kötücül anlam içeriyor. Bu da demektir ki birkaç farklı sonlanmayı aynı anda yaşayacağız.

Şiddet-Markab’a özgü bu kavrama Türkler ve Dünyada yaşayan hiçbir canlı yabancı değil. Ne yazık ki 16 Eylül ( önceki ve sonraki 15 gün ) şiddete maruz kalma riskine karşı tetikte olunmalı (özellikle 19-30 derece Balık, Başak, İkizler ve Yay burçlarında herhangi bir gezegen ve köşe noktası olanlar)
Onur Ve Zenginlik- Markab sorun kadar iyilik taşıyıcı bir sabit yıldız. Onur ve gurur duyacağınız işler başarmak, zenginleşmek Ay tutulmasının getirilerinden biri olacak tabii geçtiğimiz haftalarda bu doğrultuda çabaladıysanız ve 19-30 derece Balık, Akrep ve Yengeç burçlarında herhangi bir gezegen ya da köşe noktanız varsa.

Hüzün- Markab Hüznün yıldızı olarak anılır. Sizi hüzünlendirecek, geçmişi hatırlatacak olaylar yaşamaya başlayabilirsiniz
.
Yasal Sorunlar: bir süredir devam eden problemlerin çözümünü yasal yollarda bulmaya çalışabilir veya davalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz.
Kazalar: Ne yazık ki kazalarda ölen insan sayısının savaşta ölenleri geçtiği bir ülkede yaşıyoruz. Kuralları bilmeyen ve kendine aşırı güvenen sürücüler ölüm saçmaya, masum insanları/ hayvanları kurban etmeye devam edecek. Kurban bayramında kesim kazaları bu yıl her yıldan daha fazla olacak.

Türkiye nasıl etkilenir?
16 Eylül Ay Tutulması dünyanın büyük bir kısmı tarafından izlenecek: Avrupa, Asya, Avusturalya, Afrika, Batı ve Güney Amerika, Pasifik, Atlantik, Hint Okyanusu, Antartika görüş alanında. Dolayısıyla tüm Dünya’da 24 derece Balık burcunda gerçekleşen Ay tutulmasının yansımalarını gözlemleyeceğiz.
Balık burcu ruhsal yanımızı, merhamet, şefkat gibi iyileştirici duyguları, özlem ve geçmişe dönük hüzünlerimizi, ruhun hastalıklarını ve hapsoluşu simgeler. Rüyalar da bu alanın içindedir.

Türkiye Cumhuriyeti doğum haritasında Jüpiter 24. derece Akrep burcunda ve 6. evde. İş ve sağlık alanında bolluk bereket simgesi olan Jüpiter Ay tutulmasından olumlu destek alacak. Sonuçlandırılacak, tamamlanacak konular genel çalışma koşulları, iş yaşamındaki gelişmeler ve sağlık alanında beklenen değişikliklerin gerçekleştirilmesi. Hepimizi sevindirecek gelişmeler olacağı kesin. Günlük rutinimiz değişebilir. Mesai saatleri değişebilir. Daha konforlu çalışma koşullarına geçiş yapılabilir.

Balık burcunun 24. derecesi T.C haritasında yönetim alanının içinde. Yönetimde yer alan kişilerin görev sürelerini tamamlaması, görev bırakması veya bir şekilde ayrılması ile yönetimde yer almak isteyen yeni kadronun göreve başlaması gelecek 15 günün konusu olacak. Şaşırtıcı istifalar ve değişimler beklemeliyiz. Kötü alışkanlıkları sonlandıracak ciddi yasaklarda bu tutulmanın kapsamında olacaktır.

16 EYLÜL TUTULMASI HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?
KOÇ
: Kötü alışkanlıklarınızdan birine noktayı koyacaksınız. Uzaklardan gelen bir haber veya öğreneceğiniz bir gerçek iradenizi yükseltecek.
BOĞA: Arkadaşlarınızdan birine veda edeceksiniz. Ödemeler, para veya ameliyatlar ayırıcı faktör olacak.
İKİZLER: Kariyerinizle ilgili dönüm noktası sayılacak kararlar alacaksınız. Evliliğinizin veya ortaklığınızın bozulması bu kararın ana nedeni sayılabilir.
YENGEÇ: Medya çalışmalarınız yeniden başlayacak, arayışınız son bulacak veya eğitim yaşamınızda önemli bir başlangıç yaratacaksınız. Tutulmadan yararlanacaksınız.
ASLAN: Partneriniz veya çocuklarınızın sayesinde kredi alacak veya sponsor bulacaksınız. Ödemeleri kolaylaştıracak bir formül bulabilirsiniz.
BAŞAK: Eşinizle veya iş ortağınızla ilişkinizi gözden geçirecek, ailenizle aranızda çıkan tartışmalar nedeniyle evden uzaklaşacaksınız. Çabanız ev sahibi olmaksa nihayet bir yakının yardımıyla mülk alabilirsiniz.
TERAZİ: İş arkadaşlarınızdan birine elveda diyecek, yakın çevrenizi yeniden oluşturacaksınız. Sağlığın önemini bir kez daha kavrayacağınız dönemdesiniz.
AKREP: Aşk yaşamınızda önemli ve yararlı bir evredesiniz. yalnızsanız ruh eşinizi tanıyacak, ilişkiniz varsa romantik olmayı öğreneceksiniz. Aşırı harcamalara dikkat!
YAY: Evinizin satışı isteğiniz dışında gerçekleşebilir. Öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Yaşamınızda bir dönem kapanıyor. Aile ilişkilerini korumalısınız.
OĞLAK: Yakın çevrenizden birini kaybetmeniz, eğitim alanında istediğiniz başarıyı elde edememek kendinizi suçlamanıza yol açabilir. Geçmişe dair kızgınlıklar geliştirebilirsiniz. Çevrenizi yenileyeceksiniz.
KOVA: Mali alanda bir gelirinizi kaybedebilir, eski konumunuza geri dönmek isteyebilirsiniz. Arkadaş kurbanı olmaya karşın tetikte olun. Kavgalar para kaybettirebilir.
BALIK: Burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması görünüşünüzü ve kariyerinizle ilgili azmettiğiniz şeyleri yenilemenizi sağlayacak. Önemli bir değişikliği bünyenize alabilirsiniz. Evlilik tazelemek de mümkün.

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
HER HAKKI SAKLIDIR

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI