Ana SayfaYaşam14 Şubat'a Özel Shangri-La Bosphorus İstanbul'dan Konaklama Paketleri

14 Şubat’a Özel Shangri-La Bosphorus İstanbul’dan Konaklama Paketleri

Türk ve Asya misafirperverliklerinin kusursuz birleşimini sunan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, Şubat ayını aşkını kutlayarak geçirmek isteyenler için özel Sevgililer Günü konaklama paketleri sunuyor. Boğaz’ın kalbindeki konumu, zarif dekorasyonu ve eşsiz manzarasıyla, İstanbul’un merkezinde adeta saklı bir cennet olan Shangri-La, romantik kutlamaların vazgeçilmez adresi…

İkonik vapur iskelesine karşı konumlanan ve büyüleyici Boğaz manzarasına sahip IST TOO Restaurant’ta servis edilecek Sevgililer Günü akşam yemeği, Shangri-La’da konaklayan misafirlere adeta bir lezzet şöleni yaşatacak. Bu özel yemeğin dahil olduğu konaklama paketi, 7-14 Şubat haftası süresince geçerli olacak. Executive Chef Ercan Yamantürk’ün hazırladığı Sevgililer Günü menüsündeki lezzetler, Shangri-La şefleri tarafından masaya özel servis edilecek. Damak hoşluğu olarak sunulan Wasabi’li Mayonez Eşliğinde Karides “Bon Bon”, Blini’de Ekşi Krema ile Havyar ve Kış Sebzeleri eşliğinde Ton Balığı Tartar’ı; Siyah Trüf ve Yaban Mantarlı Rizotto takip edecek. Safran ve Fındık Kaplı Dana Bonfile ve Kaz Ciğeri ya da Ekmeğe Sarılı Deniz Levreği ve Deniz Tarağı seçenekleri ile sunulacak ana yemeğin ardından gecenin kapanışı; Çikolatalı Vişne Cremeux ve Sevgililer Günü’nün özel sürpriz tatlısı ile olacak. Misafirleri ise odalarında, gül yaprakları ile hazırlanan özel bir hazırlık karşılayacak.

Shangri-La, 14 Şubat’ı başbaşa kutlamak isteyen çiftleri de düşündü. Odada sunulacak Sevgililer Günü akşam yemeği ve yine odada sunulacak kahvaltının dahil olduğu konaklama paketi, romantik bir hafta sonu tatilinin keyfini çıkarmak isteyen misafirlerin tercihi olacak. Çikolatalı çilek ve gül yaprakları eşliğinde odaya hazırlanan sunum ile çiftleri, romantik bir karşılama bekliyor.

İster uzun bir hafta sonu tatili, ister keyifli bir hafta içi konaklaması; Sevgililer Günü’nü ve aşkını kutlamak isteyenlerin adresi yine, şehrin en romantik oteli Shangri-La Bosphorus, Istanbul olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI