Ana SayfaYaşam13-19 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

13-19 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

KEŞKE GÖKYÜZÜNÜN TADINI ÇIKARTSAN.

İki haftadır tatil modundayım. Dinlenmek, uyumak, tüm kışın, yılın, hatta yılların yorgunluğunu usulca üstümden çıkartmak kenara koymak istiyorum. Geçtiğimiz Temmuzdan sonraki 6 ay neredeyse sağlıklı ve dinlendirici bir uyku düzenim olamamıştı. Hasta, öleceği söylenen Kopay cinsi bir köpeğin iyileşmesi için epey çaba sarf ettim aynı zamanda işlerime yetiştim ki sizler buzdağının görünen yüzünü bilirsiniz birde buzdağının altı var ki yüklendiğim işler insanüstü oldu zaman zaman. 
Uykusuz ve yoğun geçen geceler 2 hafta önce azaldı. Artık dinlenme ihtiyacım önceliğim oldu. Çünkü minik kopayım Deniz iyileşmeye başladı. 
Bu sırada Güneş, Merkür İkizler burcundan çıkıp Yengeç burcuna ev ve aile alanına yerleşti. Mars da aynı alana yerleşip enerjiyi arttırdı. Aslan burcundaki Venüs-Jüpiter kavuşumu yılın olayıydı fakat ne ben, nede gözlemleyebildiğim kitle bu kavuşumun yükselten, aşırı mutlu eden, ekstra bonus kazandıran yanını dolu dolu bir sevinç duyumsayarak yaşamadık. Bu tuhaftı. Toplumun psikolojisinin önemli bir göstergesiydi. Bu kadar mutlu eden, keyiflendiren açılar varken, kahkaha atmak yerine sadece gülümsemek toplumun genelinde yaygın olan depresyonun, gelecek kaygısının, işsizlik-parasızlık gibi mutsuzluk kaynaklarının, aşk acısının ve hastalıkların yaygınlaşmasının sonucudur diye düşünüyorum. 
Gözüm “periscope” da. Örneklerin tamamında, periscope da yayın yapan ünlü, ünsüz herkesin yayınında ağır hakaret ve aşağılama var. Yerli, yabancı her yayının altında inanılmaz bir mutsuzluk, yıkıcılık, asosyal yaklaşımlar, saldırganlık, akla hayale gelmeyecek psikopatlıklar gırla gidiyor. Kadın ya da erkek fark etmiyor, hepsi yapıyor. Bir başkasını mutsuz etmeye odaklanmış ve amaca ulaşmak için her yolu mubah sayan bir sistem oluşmuş. Filmleri gişe rekorları kıran Şahan ve Cem Yılmaz birkaç dakikalık yayında olmadık hakaretlere maruz kalıyor, bebeğiyle oynayan ünsüz bir kadına “hadi onunla seviş” diye bağırılıyor, iyilik, güzellik, yüceltme, övme, destekleme, yardım etme, merhamet, sunulanı takdir etme gibi yaşamı güzelleştiren duygular yok olmuş. Bu durumda gökyüzü ne kadar olumlu olursa olsun altındaki yorum değişmeyecek( bu olumlu yoruma çok ihtiyacımız vardı teşekkürler), ağız dolusu sevinilemeyecek.  
Sonbahar ayları yeniden sıkıntılı süreçlere dönülen aylar. Tutulmalar, negatif açılar derken zor süreç başlayacak keşke yaz aylarındaki olumlu açıların tadını çıkarabilseydiniz. 
Bu hafta gerilim başlıyor. 
16 Temmuz`da yeniay 23. derece yengeç burcunda oluşacak. Yeniay yenilik yaratır. Kimi yenilikler içten gelir, kimileri zorunludur. Yengeç ev, anne, aile, yuva, besleme, bakım alanlarını simgeler. Ev eşyalarının yenilenmesi, evi taşımak, aile kurmak, annenizin hayatındaki yeni bir evre, beslenme düzenini değiştirmek olasılıklar. Güneş-Mars-Merkür yengeç burcunda Uranüs ve Plüton’a sert bir açıyla bağlanıyor. Egonun ve duyguların değişmesi, yenilenmesi gerekiyor. Artık vazgeçilmez sandığımız o şeyi bulmalı ve hayatımızdan çıkartmalıyız. Hani bize acı veren ve onsuz nefes alamayız sandığımız şeyi! Onsuz hayat taze ve yenilenmiş olacak ve karşımıza daha iyisi çıkacak. Yeter ki izin verin. Korkular olmadığında, o eşya evde yer kaplamadığında, alışkanlık diyerek aynı mahallede kalmakta ısrarcı olmadığınızda, yemeden duramadığınızı sandığınız şeyin sizi yorduğunu anladığınızda ve hayatınızdan çıkardığınızda, başkalarından beklediğiniz şefkati başkalarına vermeye başladığınızda hayat daha güzel olacak. 
Aksi halde mide hastalıkları, korkularınız, endişeleriniz, kalabalık ve karmaşık eviniz rahatsız etmeyi sürdürecek. Bu sert açı geleceğinizi kurtaracak bir olanak gerçekte. 
18 Temmuz!da Venüs Başak burcuna geçiş yapıyor. Burası cinsel kimliğin, çekiciliğin alanı değil. Yardım etmenin, sağlıklı ile sağlıksızı ayırt etmenin, eleştirmenin, dürüstlüğün, doğruluğun, temizliğin ve arılığın alanı. Çekicilik için öne çıkan erdemler artık görünüşteki seksapel değil, temizlik, içsel arılık, yardım edebilme ve erdemli olabilme özellikleri. Fakat 25 Temmuz!da Venüs gerileyeceği için birkaç gün boyunca sevme, sevilme değerlerimiz hakkında sıkı bir gözlemleme sürecine girmeliyiz. Başkalarında, partnerimizde neleri seviyoruz ve başkaları bizde neyi seviyor? Bunlar gerileme döneminde değişmeyecek ancak alt metinler değişecek ve farkındalık geliştireceğiz. En azından bu kadarını başarmanızı umuyorum. Aksi halde Venüs retrosu “anlamı sevgiliden ayrılmak” olarak algılayacağınız sığlıkta bir göksel olay olarak kalır hafızanızda. Mutlu günler..
13 -19 Temmuz haftalık burç yorumunuzu okumak için buraya tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI