Ana SayfaYaşam12 Bez Bebek Podyumda

12 Bez Bebek Podyumda

LÖSEV`in 12`inci yıldönümünü kutlamak amacıyla Trendus`un LÖSEV`le ortaklaşa gerçekleştirdiği 12 Yıla 12 Bez Bebek projesi 10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası festivalinde podyuma çıkıyor.  LÖSEV anneleri sevgi ve teşekkür duygularının bir ifadesi olan 12 bez bebek tasarımlarını kendi çocuklarına göre diktiler. Ve çocuklarına göre diktikleri bu tasarımlar 10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası festivali kapsamında Viaport alışveriş merkezinde ünlülerin isimleri ile görücüye çıkacak.

Bundan tam 10 sene önce lösemi ve onun zorlukları ile savaşan çocuklar ve ailelerine bir hafta armağan etmek için yola çıkan LÖSEV, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nın 10. yıl dönümünde de dünyanın dört bir yanındaki lösemili çocukları Türkiye’de ağırlıyor, deneyimlerini paylaşmaları için bir araya getiriyor. Katılması beklenen ülkeler şimdilik Ukrayna, Slovakya, Romanya, Hırvatistan, Makedonya, Avusturya, Lübnan, Rusya, Azerbaycan olarak açıklanıyor.

28 Mayıs–3 Haziran 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve “Hepimiz Birer Mucizeyiz” sloganı ile yola çıkılan hafta kapsamında uluslararası katılımlı Bilimsel Lösemi ve Kanser Paneli ve bir de sağlık çalıştayı düzenlenecek.
Din, dil, ırk ayırt etmeksizin her sene binlerce çocuğu pençesine alan lösemi canavarına dikkat çekmek ve hak ettikleri özel ilgiyi “biz buradayız” diyerek, sene de bir gün olsun çocuklarımıza verebilmek için 28 Mayıs 2011 tarihinde herkesin katılımına açık olacak şenlikler düzenlenecek. Bu özel hafta  İstanbul`da 28 Mayıs Günü  Viaport AVM’de düzenlenecek bir etkinlikte kutlanacak.

Etkinlik içerisinde 12 Bez Bebek projesinde Trendus işbirliği ile LÖSEV`e katkı amacıyla Hülya Avşar, Beren Saat, Tuvana Büyükçınar gibi ünlü isimlerin giydirdiği bez bebeklerin elbiseleri anneler tarafından dikilerek çocukların üzerinde podyuma çıkacak.

Birbirinden renkli etkinlikler, konserler, animasyonlar, yiyecek-içecek, lösemili çocuklarımızın annelerinin el emekleri olan LÖSEV Dükkan ürünlerinin satılacağı stantlar ve sürpriz konuların bulunacağı şenlikler; İstanbul`un yanısıra Ankara`da Bahçelievler Anıtpark`ta 12:30`da, İzmir`de ise 16:30`da Bornova Büyükpark`ta başlayacak.

Bu anlamlı organizasyonda siz de çocukların yanında olarak onlara destek olun. Onların elinden tutarak bu mücadelede yalnız olmadıklarını hissettirin.

Kansere karşı verilen bu anlamlı mücadelede lösemili çocuklarımızı yalnız bırakmayalım.

10. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası Festivali

Yer: Viaport Outlet Shopping / Kurtköy

Zaman: 28 Mayıs 2011 – 13:00- 17:00

Defile: 15:00 -17:00

Hülya Avşar`dan Beren Saat`e ünlülerin hazırladığı el emeği göz nuru bebekleri görmek için tıklayınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI