Ana SayfaYaşam12-18 Ekim Haftanın Burç Yorumları

12-18 Ekim Haftanın Burç Yorumları

Show tv muhabiri kanlı ay tutulmasını ve etkilerini soruyor. Anlatıyorum ve ısrarla diyorum ki: 

-Kanlı ay tutulmasında açılar, dizilimler güzel. Bu bir şey değil önemli olan 13 Ekim`deki yeniay. Çok sert etkiler içeriyor. Onu anlatalım. 

-Olur bakarız diyor. 

Çekim bitiyor ayrılırken tekrarlıyorum. 

-Asıl kanlı olan 13 Ekim yeniayı. Onu mutlaka anlatalım.

Ne onların, ne benim elimiz, dilimiz varmıyor anlatmaya. Geçtiğimiz haftayı pas geçtim yakın takipçiler biliyordur. Yazmadım. Yazamadım. Astrolojinin kaymaklı kısmını görüntülü yorumlarda anlatıyorum. ( 5-11Ekim Haftası astroloji yorumlarını uzmantv.de görüntülü olarak izlerseniz geçen haftanın ne kadar gergin ve tehlikeli olacağını kimlerin zarar görüp kimlerin yararlanacağını anlatmıştım. Acılı bölüm yazılıyor. Çünkü, okumayı seven kesim, entelektüel ve gündemi takip eden, bilmek, öğrenmek isteyen, soran, yorumlayan insanlardan oluşuyor. Onlara gerçekler acısıyla, tatlısıyla yazılıyor. Çünkü onlar acısıyla tatlısıyla bilmek istiyor. 

Uzun zamandır Plüton-Uranüs arasındaki sert açının süregeldiğine, önemli olduğuna değiniyorum. Zaman zaman zirve yapıyor, zaman zaman bir gezegeni tetikliyor. Türkiye’de aklın, mantığın kabul etmediği olaylar, ölümler yaşanıyor. Acı üstüne acı. Hayata güveni kaybetmek ayrı bir travma oluyor. Açı tekrar zirve yapıyor bu kez Dünya haritasında ve yönetimlerde değişiklikler oluyor. Plüton-Uranüs birbirine kafa tuttuğunda terörist saldırılar, toplu ölümler, şehitler, cinnetler, okul katliamları, barış katliamları oluyor. Sadece kafa tutmak değil, bir başka gezegen etkisiyle tetiklendiğinde yine benzeri acılar yaşıyoruz. 

Bu acıyla büyümek değil, bu acıya mecbur olmak bir anlamda. 

 Satürn Akrep burcundan geçip giderken maden facialarına, cinnetlere tanık olduk.  2024’den itibaren kalabalık yerler, özgürlük yürüyüşleri daha büyük tehdit oluşturacak. Bir o kadar özgürleşmek beklentim. Plüton Kova burcunda seyredecek. Fakat o zamana kadar zaman zaman artan bir tehlikenin içinde olacağız. 

Tehlike en yakın 29 Aralık ( +/_ 5 gün) da tekrarlayacak. O dönemde şimdiki kadar kanlı olmamasını umut etmek istiyorum. Bu tarih çok önemli ayrıca detaylı biçimde anlatacağım. 

Geçtiğimiz hafta Venüs Başak burcuna yerleşti. Mars da Başak burcunda usulca yol alıyordu. Her ikisinin hem Satürn’e kare açısı( olumsuz açı) hem Neptün’e karşıt açısı kanlı katliamın tetikleyici unsurları oldu. Yani kanlı Cumartesinin sebebi yıkıcı ve yeniden yapılandıran gezegenler: Plüton, Uranüs, Satürn, Mars, Venüs, Neptün. 

Satürn ötesi gezegenler kitleleri etkileme ve tarih yama gücüne sahip. Özellikle en yavaş hareket eden Plüton. 

Bu hafta da sert açılar devam ediyor.

Merkür geçen hafta gerilemesini bitirdi. Fakat gölge yanı devam ediyor. 25 Ekim`e kadar etkisi azalarak devam edecek. Hatalar, iletişim bozuklukları, iletişim araçlarının arızaları haftayı bloke edebilir. 

Hafta başından itibaren Terazi burcunda ilerleyen Güneş( ego, baba, otorite), ani ve şok olayları, yeniden yapılandırmayı anlatan Uranüs’le sert açı kuracak. Otoritelerden şaşırtıcı açıklamalar duyabilir, adalet duygusunun bir kez daha sarsıldığına tanık olabiliriz. 

Salı günü yeniay gerçekleşecek ancak geçtiğimiz haftadan beri etkili ve hafta bitene kadar hızı azalarak etkisini sürdürecek.  Mecburi yenilikler, sarsıcı gelişmeler, yine adalet duygusunun zedelenmesi, evlilik ve ortaklık ilişkilerine mecburi geçişler yaşanacak. Güneş-Ay buluşması Uranüs karşısında bir cephe oluşturuyor. Bu yeniliklere ve ani değişimlere karşı olmak. Plüton’un bir başka açından sert ışınlarını göndermesi köklü değişimler, acılı deneyimler getiren, yenilikleri zorunlu kılan ana sebepler olacak. Adalet ve uzlaşma arayışı ne yazık ki sert bir tepkiyle karşılaşılacak. Yine de adaleti ve uzlaşıyı kazanmak üzere yeni yollar geliştirilecek. 

Başak burcunda yol alan Venüs, hem Satürn’e, hem Neptün’e sert açıyla bağlanıyor. Aşk ve duygusal ilişkiler açısından harika bir hafta vaat etmiyor. Hayal kırıklıkları, engeller,  romantizmden uzak tavırlar ilişkileri olumsuz etkileyebilir. 

16 Ekim’e dikkat!

Ay ve Satürn Yay burcunda kavuşuyor. Bu pek değişken burçlar ( Balık, Başak, İkizler, Yay) açısından panik atak ve diğer ruhsal hastalıkların tetikleneceği, iç sıkıntısının artacağı ve engellerin bitmeyeceği bir gün. Yolculuklar için uygun değil. Eğitiminiz sürüyorsa sorunlu bir zaman dilimi yaşanacak. Kurumsal veya bireysel işlerde özellikle yurt dışı/ kent dışı bağlantılı çalışmalarda aksaklıklar verime engel olacak. Basın, yayın, medya, iletişim alanında çalışanların ciddi şekilde yasaklarla karşılaşmaları da olası.

Güzel açılarda var.

Hiç mi güzel bir şey olmayacak diye düşünmeyin. Elbette güzel açılar da var. 

Mars-Jüpiter kavuşumu olayların boyutunun büyümesine sebep olsa da, hırslı, enerjik, atak ve cesur davranmak için şanslı olanaklar sunuyor. Özellikle toprak grubu burçlar açısından. Bu ikilinin Plüton’dan cesaret alıyor olması ayrı bir güç ve anlam katıyor haftaya. Otoritelerin, güçlü kişilerin desteğini almak bir anlamda (toprak grubu burçlar için) kolay olacak. Olayların gelişimini önceden hissedecek ve önlem alabilecekler.

Merkür-Satürn arasındaki olumlu açı gerilemenin gölgesini azaltabilir. Kalıcı anlaşmalar, bağlantılar kurulabilir bu sayede. İmza atmakta sakınca yok.

Olumlu açıların kullanıldığı, olumsuzların başarıya dönüştürüldüğü güzel günler dilerim. 

SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI