Ana SayfaAstroloji11 Mayıs Retro Haftasına Dair

11 Mayıs Retro Haftasına Dair

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com
 

Merhaba! Dolunay ertesinde bu hafta itibariyle her gezegenin neredeyse geri hareketine başladığı bu haftada; epey hız kesip usulca sakin yeni bir düzene kendimizi bırakıyor olacağız… Hafta başında Satürn’ün Kova burcundaki geri hareketi ile yapılan açılışının ardından dün iletişimin gezegeni Merkür İkizler burcuna geçti. Mars gezegeni bugün Balık burcuna geçerken; Venüs de gene bugün; geri hareketini başlattı ve yarın Jüpiter de geri hareketi ile ‘ben de varım’ diyecek.

Venüs geri hareket ettiğinde şu hala 5. Sezonunu beklediğim Lucifer’e dönüşür. Bir aşk tanrıçasından, savaş tanrıçasına geçiş dönemi… Yer altından yüzeye, üzerinde hala savaşın izleri var bir halde çıkar… Bu süreçte içimizde anlaşılma ihtiyacı duyan, sevgi arayan, onay isteyen ancak bunları bulamadığı tüm zamanlara muazzam öfkeli olan ve bunu dile getirmekten sakınmayan gözü kara bir hale bürünürüz. Mayıs 2012’yi hatırlayabilir misiniz? Bir o zamana bakın bakalım, neler yaşandı. Venüs aynı yerde geri hareket edecek bu sene…

Merkür İkizler burcunda anlamak bilmek bilgiyi işlemek için adeta sihirbaz becerisine sahiptir; Mars balık burcunda rehavet verir, akışta kalmak ister, kaçak dövüşmek biraz daha içe çekilmek ister aslında… Her yanı sislerle kaplı bir vahada dolanan içimizdeki yaşam koçumuz biraz tembelliğe, tamam canım deyip kulağının üzerine yatmaya meyilli olduğu bu süreçte bir de Venüs’ün geri hareketi; Neptün ile ay sonunda yapacağı zorlu kontak altında radikal adımlar atarken yarını fazla düşünmeyen bir tavır içinde olabileceğimizi gösteriyor. Yani zamanda kıpkırmızı bir dikkat bayrağı açıyor gökyüzü.

Evet içsel itilimlerimizi doğru okumalıyız. Ne istiyoruz, ne bizim canımızı sıkıyor ama hareket etmeye üşendiğimiz için kaçak dövüşüyoruz acaba buna bir bakacağız. Satürn Marttan bu yana hadi deyip başlattığımız konular ile ilgili Temmuz’a kadar bir yeniden değerlendirme sürecine bizi sokuyor. İşler bir şekilde Pazartesi ertesinde; bu ana kadarki geldiği hızında artık akmayacak ama gözden geçirilmesi gereken durumlar da dikkatimizi çekecek. Bence özellikle de bu hafta neler olduğunu not alın gerekirse; ki unutmayın… Sonrasında geri dönüp ciddi anlamda üzerine kafa patlatmamız gerekebilir.
 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI