Ana SayfaAstroloji10 Mayıs Merkür Retrosu Burcunuzun Cinsel Hayatı İçin Ne Anlama Geliyor

10 Mayıs Merkür Retrosu Burcunuzun Cinsel Hayatı İçin Ne Anlama Geliyor

Merkür retrosu 10 Mayıs’tan itibaren geri dönüyor ve bilgi, zamanlama, teknoloji ve daha pek çok alanda üç buçuk haftalık bir kaosa hizmet ediyor. Merkür gezegeni astrolojide zihinsel meseleleri yönetse de ek olarak cinsel yaşamlarımız da dahil olmak üzere hayatımızın tüm farklı bölümlerini etkileyebilir. Merkür retrosunun burcunuzun cinsel yaşamını nasıl etkileyeceğini bilmek, yakın ilişkiler söz konusu olduğunda retrograd ile ilgili engellerden kaçınmanıza yardımcı olabilir.
 
Seks genellikle bize zevk ve tutkuyu düşündürür, ancak cinsel yaşamımızı etkileyen başka faktörler de vardır ve Merkür gerileme etkilerinin gerçekten damgasını vurabileceği yer burasıdır. İlişkilerimizde samimiyeti sürdürmek; güçlü iletişim, bağlantılar için zaman ayırma yeteneği ve diğer mantıksal konular gibi şeylere bağlıdır – bunların tümü Merkür’ün geri dönüşlerinden etkilenebilir. Bu dönemde partnerimizin ihtiyaçlarını yakından dinlemek ve aksaklıkların bizi şehvetli birleşmelerin keyfini çıkarmaktan alıkoymadığından emin olmak isteyeceğiz.
 
Aşk gezegeni Venüs, bu Merkür gerileme döneminin çoğunda ateş burcu Koç’ta olacak ve seks gezegeni Mars, 24 Mayıs’ta gelen cesur Koç eğlencesine katılacak, bu nedenle havada çok fazla tutku ve cinsel enerji olacağını söyleyebiliriz. Ancak bundan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsak, Merkür retrosunun kaçınılmaz olarak kafa karıştırıcı etkilerini hesaba katmamız gerekecek.
 
Merkür retrosunun burcunuzun cinsel hayatına etkileri için okumaya devam edin.

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Retrograd tabanlı iletişim aksilikleri, Koç’un cinsel yaşamını bu dönemde zorlayabilir. İhtiyaçlarınızı açıkça ifade ettiğinizden ve iletişiminizin sağlıklı olmasını sağlamak için partnerinizin isteklerini dikkatlice dinlediğinizden emin olun. Gerilemenin ikinci yarısında daha fazla şehvet aradığınızı fark edebilirsiniz, bu nedenle, ister tek başınıza ister bir partnerle, gerileme stresini azaltmak için cinsel yollara başvurabilirsiniz.
 
 Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)

Kendi zevkinize öncelik vermenin zamanı geldi. Bu gerileme, sizi tahrik eden şeylerle temasa geçme ve sizin için önemli olan şeyleri yeniden değerlendirme şansı verir (cinsel veya diğer açılardan). Mevcut cinsel hayatınızı gözden geçirebilir ve elinizdekilerin gerçekten değerli olduğunu fark edebilirsiniz. Bir bağ size eğlence, güvenlik ve tatmin sunmuyorsa, neden içinde olduğunuzu sorgulayabilirsiniz.
 
 İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)

Merkür sizin yönetici gezegeniniz ve gerilemenin ilk yarısını burcunuzda geçiriyor – bu, etkileri daha kişisel bir düzeyde hissedeceğiniz anlamına geliyor. İhtiyaçlarınıza odaklandığınızdan ve seks hayatınızdan istediğinizi alıp almadığınızı değerlendirdiğinizden emin olun. Aynı zamanda, bazı solo cinsel aktiviteleri keşfetmek ve arzularınızı yerine getirmek için iyi bir zaman. Bu sayede, gelecekte bir partnerinize bu ihtiyaçlarınızı daha kolay ifade edebilirsiniz.
 
Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)

Bu gerilemenin ilk yarısı, işleri yavaşlatmak için harika bir zaman.Bir partnerin baskısı olmadan arzularınızla iletişim kurmak için biraz yalnız zaman geçirebilirsiniz. Gerilemenin ikinci yarısında, son zamanlarda fantezilerinizde olan bir arkadaşınız veya meslektaşınızla bazı yakınlaşmalar başlayabilir. Merkür gerilemesi sırasında başlayan her şeyin kalıcı bir gücü olmadığı için sosyal veya iş bağlantılarını özel hayatınız ile karıştırmamaya dikkat edin.
 
Aslan(23 Temmuz – 22 Ağustos)

Bu gerileme, sosyal hayatınız ve kariyeriniz söz konusu olduğunda gerçekten vurucu olabilir. Bu yüzden beklenmedik aksilikler veya yanlış iletişimler sizin için strese neden olabilir. Ancak bu aksiliklerin sizi cinsel tutkularınızı ifade etmekten alıkoymasına izin vermeyin! Venüs ve Mars, haritanızın maceralı bir bölümünü harekete geçirirken, cinsel rutininizi renklendirmek veya yeni pozisyonlar denemek stresinizi hafifletmeye yardımcı olabilir.
 
 
Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu Merkür retrosunun fırtına bulutları Başak için iş meselelerini stresli hale getirebilir, bu yüzden seks hayatınıza renk katmak ve yatak odasına heyecan getirmek için bir şeyler yapabilirsiniz. Geçmişteki çılgın fantezilerinizi ya da konfor alanınız dışında bir şey denediğiniz zamanları hatırlamak sizi üzebilir, ama neden tekrar o günlerinize dönmeyesiniz ki?
 
Terazi(23 Eylül – 22 Ekim)

Bu gerileme, cinsel yakınlık hakkında sizin için derin hisler uyandırabilir, aynı zamanda geçmişte tabu bulduğunuz şeyleri keşfetmenize ve onları yeni bir ışık altında kabul etmenize de yardımcı olabilir. Cinsel fantezilerinize dalmaktan ve cinsel arzularınızı ifade etmekten utanmayın. Söylenmemiş duygularınızı açığa çıkararak daha özgür hissedeceksiniz.
 
Akrep(23 Ekim – 21 Kasım)

Seks ve ilişkiler, bu gerileme döneminde sizin için büyük bir tema olacak, bu yüzden partnerinizle yaşadığınız geçmiş dramalar yüzeye çıkabilir ve dikkat gerektirebilir. Rastgele biriyle görüşüyorsanız, bağlılık veya tek eşlilik hakkındaki konuşmalar ortaya çıkabilir. Bu göz korkutucu konuşmalarla yüzleşerek aranızdaki şeyi netleştirebilir ve cinsel bağlantınızın keyfini daha özgürce çıkarabilirsiniz.
 
Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Zamanlama hataları asla eğlenceli değildir, özellikle kendinizle veya başkalarıyla cinsel olarak bağlantı kurmanızı zorlaştırdıklarında… Bu gerilemenin ikinci yarısı özellikle ilişki sorunlarını vurgulayacaktır, bu nedenle ihtiyaçlarınızı karşı tarafa açıkça ilettiğinizden emin olun. Ve ister kendinizle ister bir partnerinizle yakınlık için yeterli zamanı ayırmaya önem gösterin.
 
 Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)

Bu geri dönüşün ilk yarısı, işte bazı karışıklıklara veya takviminizde çakışmalara neden olabilir ve bu da stres veya zamanlama sorunları nedeniyle partnerinizle bağlantı kurmayı zorlaştırabilir. Ancak bazı seksi sürprizler de olabilir, çünkü bu gerilemenin ikinci yarısı flört hayatınızı öne çıkaracak, eski alevleri veya uzun süredir ölü olan seks sohbetlerinizi şimdiki ana geri getirecek. Seçeneklerinizi keşfederek ve bir kaçamak için yer açarak biraz stres atmanızı öneririz.
 
Kova (20 Ocak – 18 Şubat)

Merkür gerilemesi, haritanızın en çapkın ve seksi kısmı olan Kova’da başlıyor, bu nedenle geçmiş bir Tinder eşleşmesi veya uzun zamandır unutulmuş bir eski sevgili gelen kutunuza girerse şaşırmayın. Romantik geçmişinizde flört etmek eğlenceli olabilir, ancak Merkür gerilemesi sırasında başlayan şeylerin kalıcı bir güce sahip olmayabileceğini unutmayın. Kısa vadeli bir şey arıyorsanız, iyi vakit geçirebilirsiniz.
 
Balık (19 Şubat – 20 Mart)

Bu gerileme sırasında iletişimler kolayca bozulabilir, bu nedenle söyledikleriniz konusunda net olmaya ve yakınlık söz konusu olduğunda eşinizin ihtiyaçlarını anladığınızdan emin olmaya odaklanın. Fantastik seks maceraları planlamaktansa enerjiniz, baskının düşük, ancak konfor seviyesinin yüksek olduğu bazı “Netflix ve chill” tarzı seanslar için daha uygun olabilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI