Ana SayfaYaşam10 Adımda Haftanın Gökyüzü Etkileri

10 Adımda Haftanın Gökyüzü Etkileri

1-MARS KOÇ BURCUNDA-28 Ocak’ta Mars Koç burcuna yerleşti. Gücünü daha rahat gösterecek. Koç, Aslan ve Yaylar için mükemmel bir konum. Aşk, yolculuk, hedefe kilitlenme ve başarı anahtar sözcükler.

2-VENÜS KOÇ BURCUNDA-3 Şubat’ta Venüs’de Koç burcuna yerleşecek. Koç burcunda yavaş yavaş gezegen birikimi başlarken, baharı hatırlatacak sembollerle karşılaşacağız. Koçlar, Teraziler, Yaylar ve yükselen burcu bunlardan biri olanlar için aşkta ve evlilikte şanslı dönem başlıyor. 

3-JÜPİTER GERİLEMESİNİN ETKİSİ BAŞLADI- Jüpiter 6 Şubat-9 Haziran arasında geri gidecek. Gerileme şansın özellikle adalet, evlilik ve ortaklık konularında geri çekilmesi anlamına gelecek. Gerilemenin etkisi 15 gün önceden başlıyor. Şanssızlıklar, çözülemeyen sorunlar bu dönemde başlayacak. 

4-YENİAYIN ETKİSİ DEVAM EDİYOR YENİLİK YAPABİLİRSİNİZ- 28 Ocak’ta gerçekleşen yeniayın etkisi 5 gün sonrasına kadar devam ediyor. Hafta sonuna kadar yenilik yapabilir, yeni arkadaşlar ve idealleri yaşamınıza katabilirsiniz. Özellikle grup çalışmaları ve toplulukla birlikte hareket etmeyi sağlayacak etkinliklere katılmaya can atacaksınız. Kovalar, Teraziler ve İkizler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar için keyifli, şanslı bir dönem.

5- AY TUTULMASININ ETKİSİ BAŞLADI- Ay tutulması 11 Şubat’ta gerçekleşecek. 15 gün önceden etkisini hissettirir. Hafta başından itibaren eğlence, çocuklar ve aşk yaşamınızla ilgili sorgulamalara başlayacaksınız.

6- PAZARTESİ SÖZLERE, İMZALARA DİKKAT! Pazartesi Plüton-Merkür kavuşuyor. Sözler, yazılanlar, imzalar hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir. Düşünerek konuşmak, yazmak ve imza için acele etmemekte fayda var.

7-SALI-ÇARŞAMBA RİSKLİ SÖZLERİN ACI SONUÇLARI: Uranüs-Merkür karesi: Kariyerle ilgili beklentilerinizi yok edecek yenilikler, iletişim kopuklukları, ani tepkiler, öfkeler ve  yıkıcı cezalar güne damgasını vuracak.

8-PERŞEMBE EN KRİTİK GÜN: Merkür iletişim gücümüzü anlatır. Merkür-Uranüs karesi, Merkür- Jüpiter karesi günün enerjisini bozabilir.  Talihsiz söylemler, yanlış alışverişler, kariyeri etkileyecek riskli seçimler Ay-Uranüs buluşmasıyla yıkılan duygular, değişen bakış açıları hem duygusal hem maddi sarsıntılar yaratabilir. Baş etmek için izleyici olmakta, olayları dahil olmamakta fayda var.

9-HAFTA SONUNDA MARS GİZLİ GERÇEKLERİ ORTAYA ÇIKARACAK: Mars-Ayın karanlık yüzü B.M olumlu açısı gizli gerçekleri görmemizi, fark edemediğimiz şeyleri fark etmemizi sağlayacak. Adeta algıyı bulanıklaştıran, ortamı karanlıklaştıran B.M ‘e karşı gece görüşlü gözlüklere sahip olacağız.

10-HAFTA BOYUNCA TRANSİT JÜPİTER’E DİKKAT: Jüpiter Terazi burcunun 23.derecesinde yol alacak. Bu derecede bir gezegeniniz varsa veya Koç, Oğlak, Yengeç burçlarının aynı derecesinde bir gezegeniniz varsa tetiklenecek ve sizi etkileyecek demektir. Jüpiter-Uranüs karşıtlığı, Jüpiter-Plüton karesi, Jüpiter-Merkür karesi sert açılar. Şanssızlıkların getireceği ayrılıklar, köklü dönüşümler, sözlü ve yazılı ifadenin soruna dönüşmesi haftanın konuları. Güneş-Jüpiter ve Jüpiter-Satürn olumlu açıları da sorunları avantaja dönüştürebilme yollarını gösterecek. Ego, kişiliğin dik duruşu, başkaları için yardım etme ve gruplaşma fikri, düzeni devam ettirme sabrı kazandıracak.

www.sukarakus.com
astroakademi.com@gmail.com
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI